Terug

The G2 Project

Het G2 project is een creatie, bestaande uit diverse oude afgedankte apparaten. Voor de bouw van G2 is gebruik gemaakt van Printers, Scanners, Kopieer Apparaten, Elektrische Typemachines, Computers en diverse andere apparaten.

De officiële naam van deze creatie is G26T, maar wordt door HTF
''The G2 Project'' genoemd. G26T is een Look-A-Like robot geïnspireerd door de robots in The Droid room van Startours. Startours is een attractie in Disneyland Resort Parijs.Wij van HTF zijn al tientallen jaren fan van de robots die in Startours staan. Zoals elke Disney creatie een eigen verhaal heeft, heeft ook G26T zijn eigen verhaal.

Zoals u kunt zien is G26T in niet al te beste staat. Zijn computers willen niet starten en een van zijn handen is kapot, hij staat stil en kan niet bewegen. Deze beknopte uitleg is het voorwoord van het verhaal achter de vermeende levensloop van G26T.


Het verhaal gaat als volgt,


G26T is in dienst op een sterrenschip, in een ander sterrenstelsel. Het sterrenschip is tijdens een reis in een plasmastorm geraakt. Het schip heeft veel te verduren gehad. De schildgenerators en de hyperdrive motoren zijn ernstig beschadigt. Zonder het schild zal de plasmastorm het schip volledig verwoesten. De G2 robots aan boord van dit sterrenschip, meestal een stuk of 4, zijn bedoelt om het schip te repareren in geval van nood. Omdat het schip zich in het midden van een plasmastorm bevind, worden de G2 robots gecommandeerd het schip weer te voorzien van een schild, zodat de storm het schip niet vernietigd. De G2's doen hun uiterste best het schip te redden, maar de plasma stom is zo heftig dat 3 van de G2 robots al snel vernietigt worden, zelfs zij zijn niet opgewassen tegen de brute kracht van deze storm.

Gelukkig is G26T een taaie rakker, en weet het schip te redden, maar zeker niet zonder gevaar voor eigen leven. Hij weet de schilden, en de 1 van de 4 hyperdrive motoren van het sterrenschip weer te herstellen, en het schip verlaat zo snel mogelijk de storm. Maar G26T is inmiddels zelf zwaar beschadigt geraakt. De plasma storm heeft zijn hoofdcomputer en hulpcomputers helemaal vernield. Een van zijn handen is afgerukt en vele optische zenuwen zijn beschadigt geraakt. Slechts kleine niet belangrijke systemen zijn functioneel. Het enige wat eigenlijk nog goed werkt is zijn eigen zelf diagnose, die slechts weer kan geven dat het misse boel is met G26T.


Wachtend op reparatie is G26T knap sacherijnig geworden van alle ellende en wil hij niet aangeraakt worden. Zodra dat gebeurt snauwt hij van zich af met ''stop touching me '' oftewel raak mij niet aan '' jij zou je toch ook vervelend voelen als jij je hand kwijt was, en je computers het vertikken om te werken? kun je je voorstellen hoe G26T zich voelt.  Het sterrenschip is na de ontsnapping van de plasmastorm voorbij onze aarde gekomen, en daar hebben ze G26T achter gelaten om hem te laten repareren. Maar G26T heeft er genoeg van, hij wil niet meer aan boord van dat schip en vind het bij HTF, wel prettig voorlopig gaat G26T nergens heen en is hij hier op zijn plaats.


De bouw van G2 heeft veel voeten in de aarde gehad, er zijn ook talloze dingen fout gegaan. Zoals een lasapparaat dat weigert te werken, diverse elektronica dat kapot gegaan is, een 3 tal computers die de geest hebben gegeven voor de weergave van de berichten op het scherm, en nog veel meer. Het G2 project is gestart op 1 oktober 2009, en werd voltooid op 27 Februari 2010. Sindsdien staat G26T als attractie bij Wawollie Kringloop. Er is in deze periode ongeveer 1000 uur gewerkt aan dit project. HTF heeft hierbij hulp gehad van 1 persoon die een hele belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de constructie van het G2 Project, Namelijk de omgebouwde MP3 speler die nu middels een kinetische sensor in staat is het bestand '' stop touching me '' af te spelen maar ook voor diverse andere dingen.

The G2 Project:  Gemaakt door, Lucien Westgeest en Niels Exterkate
,
Niels, heel erg bedankt voor je kennis en hulp
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
HTF Electronics 9.4 / 10 - 166 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ------===<<< LET OP >>>===------ In verband met verbouwing worden vanaf Juli t/m Augustus, alle orders slechts 1 keer per week verzonden! ------===<<< LET OP >>>===------ Heeft u vragen over producten, stuur ons dan bericht per Email! Verbergen