Terug

Veel gestelde vragen en contact

Ik zie dat jullie ook op beurzen staan, waar kan ik deze beurzen vinden?
De beurzen waar wij staan zijn zogenaamde radiomarkten, echter verandert de term "radiomarkt" steeds meer naar "Elektronica Beurs". Deze beurzen vinden plaats in: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Portugal, Engeland en meer.

Wij beperken ons tot Nederland, Duitsland en België en af en toe in Frankrijk.

Hebben jullie ook een overzicht van de beurzen waar jullie heen gaan?
Op onze webshop staat een beurs agenda. Hierop staat waar wij heen gaan met onze stand, houdt er echter rekening mee dat een beurs kan uitvallen wegens uiteenlopende redenen.

De link naar onze agenda: http://www.htfelectronics.nl/nl/beurs-agenda/
Voor een algeheel overzicht van alle beurzen in Europa: http://www.on4lea.be/termine.htm

Jullie staan er met jullie eigen stand, is jullie stand groot?
Wij zijn op de beurs vrijwel de grootste standhouder. Wij verkopen daar elektronica componenten, speciale LED verlichting en Arduino. De totale lengte van onze stand bedraagt inmiddels 28 meter en is nog steeds groeiende.

Dus op de elektronica beurzen kan ik allerlei elektronica vinden?
De diversiteit van de elektronica beurs is ontzettend groot. Deze varieert van ouderwetse tot moderne componenten en alles wat daar tussen zit. Zoals: LED’s, diodes, IC's, transistoren, weerstanden, gelijkrichters en nog veel meer in de meest uiteenlopende waardes en uitvoeringen.

Ook staan er meestal computer handelaren met goede computers en aanverwante hardware, dit omdat ook de industriële elektronica steeds meer wordt aangestuurd door computers. Ook laptops behoren tot het assortiment. Wat componenten betreft is de kans groot dat je zeer exotische componenten vindt waarvan je het bestaan niet wist.

Handelaren met zaklampen, accu's, zonnepanelen, gereedschap, draagtassen en andere aanverwanten zijn hier ook te vinden.

Een hele grote veelzijdigheid dus, welke beurzen raden jullie aan om eens te bezoeken?
Als je nog niet eerder op een elektronica beurs bent geweest dan is de Radiovlooienmarkt in de Autotron in Rosmalen echt een absolute aanrader. Dit is de grootste elektronica beurs van Nederland en telt jaarlijks tussen de 5000 en 6000 bezoekers.

De veelzijdigheid aan beschikbare elektronica op deze beurs is echt gigantisch. Mocht je bekend zijn met Nederlands grootste elektronica forum: "Circuits Online", dan kun je op deze beurs kennis maken met je mede forum genoten. Circuits Online staat hier met een stand van maar liefst 8 meter. Het mooiste is dat HTF Electronics recht tegenover Circuits Online staat, en sinds 2014 hebben wij een samenwerking waarbij je toegangsvouchers kan winnen middels een prijsvraag.

Radio vlooienmarkt: http://www.radiovlooienmarkt.nl/
Circuitsonline: http://www.circuitsonline.net/

En welke beurzen raden jullie nog meer aan naast Rosmalen?
Onze lijst van favoriete beurzen is als volgt:

Autotron Rosmalen (Maart, NL)
Salon de Cleremont de L'Oise (Maart, FR)
Jutberg Laag Soeren (Mei, Hemelvaartsdag NL)
Friesche Radio Markt Beetsterzwaag (Mei, NL)
Radiomarkt Lichtmis (September, NL)
Salon de La Louviere (September, BE)
Americahal Apeldoorn (November, NL)
Dortmunder Amateurfunk Treffen (December, DE)
KAR Markt Bladel (December, NL)

Voor de volledige beurs agenda: http://www.on4lea.be/termine.htm

Als ik wat wil bestellen op jullie webshop is het dan mogelijk dat af te halen op de beurs?
Dat kan zeker! Sterker nog, wij vinden het heel erg leuk om jou als klant te ontmoeten op de beurs. Je bestelt simpelweg het product op de webshop, je betaalt de order en geeft bij de verzendoptie aan dat je het wilt afhalen op de beurs. Vervolgens kom je op de beurs jouw order afhalen.
Mocht je op de beurs nog extra producten willen hebben, dan kun je die bij ons betalen met een contante betaling, Creditcard, Paypal of Afterpay.

Ik heb wat op de beurs/webshop gekocht maar het is helaas defect, heb ik garantie?
Je hebt natuurlijk garantie! Het maakt voor ons niet uit of je het op de beurs hebt gekocht of op de webshop.
Helaas komt het voor dat een product defect is. Dit kan zijn wegens transportschade of vanwege een fabricagefout. Hier is helaas niets aan te doen, hier hoef jij uiteraard niet de dupe van te worden.

Mocht je op de beurs iets hebben gekocht dat defect is en dat willen retourneren, dan is dat geen probleem. Heb je iets op de webshop gekocht en wil je dat retourneren op de beurs dan is dat ook geen probleem. Je kunt daarbij kiezen voor een vervangbaar product, hetzelfde nieuwe product of teruggave van de aankoop kosten.

Ik wil iets kopen op de beurs maar het is uitverkocht wat nu?
Op de beurs lopen vele honderden soms zelfs duizenden mensen en onze voorraad is dan wel voldoende, maar een product kan uitverkocht raken. In het geval dat je toch graag dat product wil hebben, dan willen wij je hiervoor tegemoet komen. Dit doen wij in de vorm van een kortingscode, hiermee kan je het product bestellen op de webshop en de verzendkosten compenseren middels de kortingscode. Je bent hierin natuurlijk vrij om de order zo groot te maken als je zelf wil om zodoende optimaal te profiteren van de korting.

Bieden jullie ook mogelijkheid om achteraf te betalen?
Jazeker, je kan in onze webshop kiezen voor achteraf betalen via Afterpay.
Je plaatst jouw order, kiest voor Afterpay en rond jouw bestelling af.
Binnen 3 dagen ontvang je jouw bestelde producten en hebt vervolgens de mogelijkheid om binnen 2 weken te betalen via digitale acceptgiro.
Afterpay is een vaste betaalmogelijkheid bij ons op de webshop en op de beurs.

Kan ik bij jullie betalen met Creditcard of met pin?
Het is mogelijk om bij ons te pinnen op de beurs. Daarnaast accepteren wij ook ook Creditcards zoals Visa Card, Mastercard en anderen. Je kan desgewenst ter plekke een factuur krijgen maar het is ook mogelijk om de factuur via email toegestuurd te krijgen.

Ik heb een product gekocht en zoek informatie zoals een datasheet of aansluit schema, kunnen jullie mij hierin van dienst zijn?
Zowel op de beurs, als via de webshop mag je ons altijd vragen om extra informatie. Wij zullen ons uiterste best doen om jou te voorzien van extra informatie. Immers willen wij dat jij als klant tevreden bent met jouw product.

Bij ons op de webshop staan datasheets bij de meeste van onze producten, deze zijn te vinden bij het product zelf of onder de button “arduino info”. Mocht je het niet kunnen vinden, dan kan je ons altijd mailen op info@htfproduction.nl.
Wij zijn ten allen tijde bereid om de nodige informatie en/of datasheet(s) te mailen.

Ik zoek een product dat jullie niet hebben, is het mogelijk dit alsnog bij jullie te bestellen?
Wanneer je een product zoekt dat wij niet in ons assortiment hebben maar dat je wel graag wilt hebben, dan mag je altijd contact opnemen met ons. Wij gaan dan voor je kijken of wij hier aan kunnen komen en wat dat eventueel zal gaan kosten. Met deze bevindingen zullen wij contact met je opnemen waarna je de kans hebt om de bestelling te plaatsen. Voor deze service vragen wij geen extra kosten.

Ik heb een grote order van 5000 LED’s, hoe kan ik deze het best plaatsen?
Bij orders van grote aantallen kan je het best direct contact met ons zoeken. Wij gaan dan voor je op zoek naar de beste deal en maken hiervoor een offerte op. Dit is in vele gevallen nog voordeliger ook! Hierna kan je zelf beslissen of je de order wel of niet plaatst.

Houdt er rekening mee dat voor het bestellen van een product in een grote hoeveelheid er om een aanbetaling gevraagd kan worden.

Neem contact op

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen


1. Veel gestelde Vragen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
HTF Electronics 9.4 / 10 - 166 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »