Over ons

Hoe HTF Electronics is ontstaan!

De naam HTF Electronics is niet altijd geweest zoals het nu is. de naam die ik vroeger samen met mijn kameraad gebruikte voor onze hobby projecten, onze experimenten en andere dingen die wij uit hebben gehaald werden op een website geplaats genaamd HTF Production Electronics, de naam HTF hebben wij overgenomen uit een computergame genaamd Dune 2000 en stond voor High Tech Factory. De naam vonden wij interessant en zo hebben wij dat jaren gebruikt eigenlijk als geintje.

Naarmate onze studies vorderde in de wereld van techniek gebruikten wij de naam niet meer zoveel maar bleef wel altijd aan ons verbonden. In 2003 werd ik ziek, ik kreeg te maken met een chronische depressie, suïcidaliteit, PTSS en aanverwante problematiek, uiteindelijk werd vast gesteld dat ik een low level borderline persoonlijkheid stoornis had. Ik ben ruim 10 jaar in behandeling geweest en in die 10 jaar werd de naam HTF Production Electronics eigenlijk maar weinig gebruikt.

In 2011 kwam er een einde aan al die jaren therapie en brak er een moment aan dat ik iets wilde gaan doen, ik wilde al jaren een eigen onderneming maar wegens ziekte kon ik dit niet doorzetten, maar nu ik klaar was met therapie ben ik ben UWV in overleg gegaan om met behoud van mijn Wajong uitkering een bedrijf te starten. UWV keurde dit goed en zodoende werd de naam HTF Production Electronics weer in gebruik genomen.

Maar de naam was te lang en zodoende heb ik de naam ingekort naar simpelweg HTF Electronics en begon ik met het inkopen van producten rechtstreeks uit China, eerst componenten, toen led verlichting en nu ook Arduino en aanverwanten. De webshop groeit sinds de oprichting in 2012 nog bijna elke maand met een paar nieuwe producten.

Het doel van mijn bedrijf is eigenlijk best simpel, het bedrijf geld voor mij als arbeidstherapie en het hoofddoel van mijn onderneming is continuïteit. ik had niet als visie om er rijk aan te worden maar om mijn klanten te voorzien van producten om hun hobby voort te zetten, als ik een normaal maandloon er aan over zou houden en eens per jaar op vakantie kan gaan is dat voor mij voldoende.

Voor mij staat de klant werkelijk voorop en doe ik mijn uiterste best om hem of haar tevreden te stellen. soms met een extra product, het opzoeken van een schema, het vergoeden van een defect product. een cadeautje toevoegen aan een order. Ik geloof daarom ook niet in een spaar systeem waarbij je bij elke bestelling punten krijgt voor je betaalde euro's. Ik vind dat een dergelijk systeem schade doet een de geloofwaardigheid om er voor je klanten te zijn. Ik vind het veel interessanter en leuker voor zowel mijzelf als voor mijn klant om bij in je order een extra zakje te doen met daarin een gratis product, iets dan past bij jouw bestelde producten.

Daarnaast doe ik niet aan "1000ste klant krijgt zijn order gratis" ik vind het leuker om dit bij elke 500ste te doen.

Ik hoop dat ik je met dit verhaal over HTF Electronics duidelijkheid heb gegeven over hoe ik met HTF Electronics ben gestart. mijn kleine onderneming is nog steeds bezig met groeien en langzaam maar zeker word HTF Electronics steeds bekender en krijgen we steeds meer vaste klanten die allemaal erg tevreden zijn over onze diensten. Inmiddels werk ik niet meer alleen. Mijn moeder helpt mij mee, en ik heb goede vrienden die het leuk vinden mij mee te helpen. samen zijn wij het team achter HTF Electronics en wij staan allemaal klaar om jouw te helpen.


Lucien Westgeest

Het HTF Electronics TeamOnze Gegevens


HTF Electronics


J.M. de Bruynstraat 85
7471 KH Goor
Nederland
Tel: 0547-274015
Email: info@htfproduction.nl

Bankrekening: 17.52.24.919.
IBAN: NL76RABO0175224919
BIC/SWIFT: RABONL2U

KvK te Enschede: 56391072
BTW Nummer: NL125981892B01