Terug

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij binnen 48 uur te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, bij voorbeeld wanneer er een beurs gepland staat, ook zijn producten soms niet op voorraad terwijl dit wel vermeld staat als aanwezig, dit komt omdat de voorraad voor de beurs en webwinkel een gedeelde voorraad betreft, de levering van uw bestelling kan dan iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wat betreft de verzendtijd voorafgaand aan beurzen betekend dit dat 2 dagen voorafgaand aan een beurs uw zending niet meer voor die tijd verwerkt kan worden. De reden hiervoor is omdat wij de dag voor de start van een beurs al richting die locatie gaan, waarbij de dag voor vertrek de voorbereiding plaats vind voor de betreffende beurs. Een voorbeeld is als volgt:

U plaatst een order op 28 april, Een beurs vind plaats op zaterdag 1 Mei, dat betekend dat wij op 30 april richting de beurslocatie gaan en dat op 29 april de voorbereiding van de beurs plaats vind. De verwerkingstijd van 48 uur is dan niet haalbaar, uw order wordt dan verzonden op maandag 3 mei.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3.80 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€5.95 voor bestellingen die niet door de brievenbus gaan 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
HTF Electronics 9.4 / 10 - 166 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »