Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Verzending

Verzendingen vinden binnen 48 uur plaats, houd daarmee rekening met het weekend, op vrijdag bestellen kan betekenen dat de order pas op maandag wordt verstuurd.

Indien een zending met spoed nodig is, laat ons dit dan weten, het is daarbij mogelijk om orders dezelfde dag geleverd te krijgen door middel van eigen aflevering, hier zitten wel extra kosten aan verbonden en betreft maatwerk.

De verzendkosten worden berekend op basis van gewicht. Voor producten die door de brievenbus passen is dit een maximum bedrag van 4,25 Euro en voor pakketten is dit maximaal 7,50 Euro. 

Naar België, Duitsland en Frankrijk tot 30 kilo € 14,95.

Onze webwinkel vind zich in Nederland en wij versturen enkel binnen de Europese Unie
Voor internationale zendingen buiten de EU kunnen wij u op dit moment helaas niet helpen.

Alle zendingen, zowel groot als klein, op maat of afwijkend groot, worden met zorg verpakt, dat houd in dat een zending goed wordt verpakt en ook tegen een stootje kan zonder dat daarbij schade aan de goeden gedaan wordt. Schade aan de verpakking is helaas niet te voorkomen, indien er met een zending iets erg fout gegaan is wegens de behandeling van het pakket tijdens de transit periode, laat ons dit dan weten, stuur foto’s maakt filmpjes en geeft deze aan ons door. Wij zorgen dat u een nieuwe zending krijgt die verstuurd wordt vanaf een andere verzenddienst zoals DPD en regelen de verdere afwikkeling met de verzenddienst.

Herroepingsrecht/retour

1 Klant heeft het recht de op afstand gesloten Overeenkomst met HTF Electronics binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product, zonder opgave van redenen, kosteloos te ontbinden. De termijn gaat in op de dag nadat de Klant, of een vooraf door hem aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:

 

  • als Klant in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop Klant, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen;
  • als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop Klant, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;
  • bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop Klant, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

2 Slechts de rechtstreekse kosten voor de retourzending komen voor rekening van Klant. Klant dient derhalve zelf de retourkosten te dragen. Indien deze kosten hoger zijn dan het reguliere posttarief, geeft HTF Electronics een raming van deze kosten.

Eventuele door Klant betaalde kosten voor verzending en betaling van het product naar Klant zullen bij retour van de gehele bestelling aan Klant worden terugbetaald.

3 Binnen de in lid 1 bedoelde herroepingstermijn zal Klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Klant zal de verpakking slechts openen en het product slechts gebruiken voor zover dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van producten na te gaan. Uitgangspunt hierbij is dat deze inspectie niet verder mag gaan dan dat Klant in een fysieke winkel zou kunnen. Speciaal voor Klanten handelend in uitoefening van hun beroep of bedrijf geldt dat producten enkel ongebruikt in ongeopende verpakking geretourneerd kunnen worden.

4 Klant is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in het vorige lid.

5 Klant kan de Overeenkomst ontbinden conform lid 1 van de in dit Artikel gestelde termijn door het modelformulier voor herroeping (digitaal) te zenden aan HTF Electronics, of op andere ondubbelzinnige wijze aan HTF Electronics kenbaar te maken dat hij van de aankoop af ziet. HTF Electronics bevestigt in geval van een digitale melding de ontvangst van die melding. Na ontbinding heeft Klant nog 14 dagen om het product terug te zenden. De terugbetaling van de geplaatste order wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Het is ook mogelijk om binnen de in lid 1 van dit Artikel gestelde bedenktermijn het product direct terug te zenden, mits het modelformulier voor herroeping of andere ondubbelzinnige verklaring voor herroeping is bijgesloten.

 

 

Producten kunnen geretourneerd worden aan:

 

HTF Electronics
J.M. De Bruijnstraat 85
7471KH Goor
Tel: 0547-274015

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »