1 Kanaal Relais Module, geschikt voor Arduino

€1,86 Excl. btw
€2,25 Incl. btw
Stukprijs : €2,25 / Stuk
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

1 Kanaal Relais Module

1 Kanaal Relais Module, geschikt voor: Arduino, Atmel, PIC, AVR, ARM, Raspberry Pi, Bannana Pi, Beagle Bone, Cubiboard, Udroid en veel meer.

Specificaties:

1 Kanaal Relais
5 Volt Werkspanning
1 Indicator Led

De 1 Kanaal Relais Module is uitermate geschikt voor Arduino, maar naar Arduino is deze ook geschikt voor andere platformen waarbij I/O poorten in te stellen zijn via software. 
Bij alle toepassingen waarbij je een I/O kunt gebruiken als uitgang loop je tegen het probleem aan dat je met dat I/O geen zware last kunt schakelen, het toepassen van een relais  is daar de juiste oplossing voor, zeker als je lasten wilt schakelen waarbij veel amperes gebruikt worden zoals een zware motor die al snel 5 ampere verbruikt.

Als je geen mechanisch schakelend element wilt gebruiken dan is een mosfet ook geschikt om toe te passen of eventueel het gebruik van een Solid State relais.

Deze 1 kanaal relais module stuurd de relais aan middels een optocoupler, daarmee is het relais als het ware gescheiden van jouw arduino board or andere controller unit
de module dient daardoor wel een eigen voeding te hebben die in staat is 5 volt DC te leveren.

naast de 1 kanaal relais module zijn er ook uitgebreidere varianten van deze modules zoals de 2 kanaals, 4 kanaals, 8 kanaals en zelfs 16 kanaals. Er is ook een 6 kanaals versie maar deze hebben wij niet. 

De 1 kanaal relais module bevat een relais dat wij ook los verkopen, je kan daarmee eventueel je eigen 6 kanaals module bouwen. vele hobbyisten hebben dit gedaan en mocht je dit willen en daarbij een schema zoeken dan helpen wij jou daar graag bij.

1 kanaal relais module dan kun je ook op de "Arduino info" pagina.

 

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen