Arduino Nano v3, CH430

€5,99 Excl. btw
€7,25 Incl. btw
Stukprijs : €7,25 / Stuk
Op voorraad (8 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Arduino nano V3

De Arduino Nano v3 is een klein, compleet en gebruiksvriendelijk logicboard, gebaseerd op de ATmega 328. Het heeft min of meer dezelfde functionaliteit als de Arduino Duemilanove, maar in een ander formaat. Er mist alleen een DC power jack, en werkt met een mini-USB Type B. Flash- geheugen: 32 KB (waarvan 2 KB wordt gebruikt voor de bootloader). Deze nano is gebaseerd op de CH430 USB naar Serieel Driver. U dient de software voor deze driver eerst te installeren voordat u gebruik kunt maken van deze Nano.

De Shields die beschikbaar zijn voor de Arduino's boards zijn wel te gebruiken alleen moeten deze aangesloten worden via Module Wires, de shields zijn niet direct op de Nano te steken, De Nano is echter wel uitermate geschikt om gebruikt te worden als vervanger van een Arduino Uno R3, en kan door zijn kleine formaat in een IC socket gestoken worden dat direct in het project is verweven.

Eenmaal in een project verwerkt kun je de Nano direct vanuit het project programmeren of aanpassen, dit kan zowel via Seriele verbinding als via USB.
Er word bij deze Arduino Geen kabel meegeleverd omdat het een van de meeste gebruikte USB aansluitingen heeft waarvan vrijwel iedereen wel een kabel heeft liggen, mocht je toch ene kabel nodig hebben, zet dan je verzoek voor een kabel in de notities van je bestelling.

Specificaties:

Microcontroller ATmega328
Werkspanning 5 V
Input Voltage (aanbevolen) 7-12 V
Input Voltage (maximaal) 6-20 V
Digitale I/O aansluitingen 14 (Waarvan 6 PWM)
Analoge Input aansluitingen 8
DC Stroom per I/O Pin 40 mA
Flash Geheugen 32 KB (ATmega328) Waarvan 2 KB voor de bootloader
SRAM 2 KB (ATmega328)
EEPROM 1 KB (ATmega328)
Clock Speed 16 MHz
Dimensions 0.73" x 1.70"

 

De Arduino Nano v3, word Geleverd ZONDER Kabel.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen